Le Syvrac – Android bicikl sa 4GB RAM-a

LeEco je jedna od brojnih mladih kineskih kompanija koje žele da privuku grlobalnu pažnju, a jedan od njenih najzabavnijih i najekstravagantnijih proizvoda je bicikl Le Syvrac.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 28.04.2016.

10:45

Le Syvrac – Android bicikl sa 4GB RAM-a
Foto: Screenshot

Osmišljen i kao bicikl i kao smartfon, ovaj proizvod funkcioniše na operativnom sistemu Android koji pokreće četvorojezgarni procesor od 4 GB RAM-a. Le Syvrac ima ekran od 4 inča koji je smešten između rukohvata volana, kao i laserske pokazivače, senzor za merenje otkucaja srca, ugrađene zvučnike i kameru.

Kompanija je u bicikl ugradila i lasere, koji emituju snop lasera sa obe strane bicikla, čime okolne vozače upozoravaju na to da drže bezbednu distancu od bicikliste.

Le Syvrac se već nalazi u prodaji u Kini, a njegova cena se kreće od 800 do 6.000 dolara (u zavisnosti od materijala od koge je načinjen ram bicikla). Bicikl bi na tržištu u SAD trebalo da se pojavi krajem godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: