Nadogradnja za Google Maps donela neke korisne promene

Google Maps je ažuriran na verziju 9.20, a najvažnija promena koju je doneo je ona koju su mnogi korisnici Androida na smartfonima tražili već druže vreme.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 10.02.2016.

20:16

Nadogradnja za Google Maps donela neke korisne promene

Da li vam se ikada desilo da koristite Google Maps za navigaciju lokacije a u toku slušanja uputstva vam zazvoni telefon? Ako jeste, onda znate da kada se javite reprodukcija u pozadini se nastavlja dok vi pričate što deluje zaista neprijatno. Međutim sa novom nadogradnjom Google Maps ukida ovu opciju i daje vam mogućnost da isključite navigaciju dok razgovarate. To se može učiniti tako što se ode u podešavanja i isključi opcija "Play voice during phone calls".

Nadogradnja takođe povezuje vaše fotografije i opise, a na ovaj način kada dodate sliku određenog mesta, onda će se pojaviti odmah pored prethodnog opisa mesta koji ste pisali. I na kraju, ažuriranje donosi i znak sa imenom ulice ili izlazom gde treba da se isključite, a do sada se ime te ulice pojavljivalo samo na vrhu ekrana.

izvor: benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: