Samsung predstavio "zimsko izdanje" Note 5

Za sada još nije sigurno kada Samsung planira da donese Note 5 u Evropu, a u međuvremenu kompanija nastavlja da plasira nove modele na domaćem tržištu u Južnoj Koreji.

Tehnopolis

Izvor: B92

Subota, 19.12.2015.

10:33

Default images
Foto: YouTube Screenshot

Samsung je sada predstavio specijalni Winter Edition Note5 model za prazničnu sezonu. Ono što svakako izdvaja ovaj model jeste 128GB ugrađenog skladišnog prostora, kapacitet koji je bio tema glasina i kada je originalni Note5 u pitanju.

Samsung Winter Edition Note5 je za sada ekskluziva samo za tržište Južne Koreje, gde će se prodavati po ceni od oko 845 dolara. Uređaj će biti dostupan u Gold Platinum i Silver Titanium verzijama. Kada je originalni Note 5 u pitanju, korisnici van Amerike i Južne Koreje će morati da čekaju još neko vreme na ovaj model, koji bi u Evropu trebalo da stigne početkom 2016. godine. Izvor: Benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: