ZTE Axon - smartfon koji može stati rame uz rame velikim igračima

Ako pričamo o samom vrhu pametnih telefona, tu svakako spadaju Apple, Samsung, HTC, Huawei, LG, i mnogi drugi, ali i neki koji nisu toliko poznati.

Tehnopolis

Izvor: B92

Subota, 05.09.2015.

08:30

Default images
Foto: Screenshot

OnePlus 2, na primer, svakako je jedan od uređaja koji spadaju u klasu skupljih i kvalitetnijih telefona, kao i neki Xiaomi modeli, ali svakako treba spomenuti i ZTE Axon, 5.5-inčni phablet koji karakteristikama i kvalitetom opravdava svoju cenu od 469 dolara.

Naime, Axon dolazi s 5.5-inčnim FullHD ekranom rezolucije 1920 x 1080, 3GB RAM-a, 32GB interne memorije, i fantastičnim kamerama od 8MP za prednju, dok sa zadnje strane ima dual kameru od 13MP odnosno 2MP.

Ekran je vrlo oštar zahvaljujući 534 piksla po inču, dok tehnologija za punjenje baterije za 5 minuta punjenja omogućava korišćenje telefona od čak dva sata.

Od “novije” tehnologije Axon ima prepoznavanje zenice, govora i otisaka prstiju, nove nivoe sigurnosti pametnih telefona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: