Apple odlaže uvođenje usluge "TV preko interneta"

Američki informatički gigant Apple odložiće najranije za sledeću godinu lansiranje svoje usluge za emitovanje TV sadržaja preko veba, zbog nepotpunih sistema i slabog napretka pregovora s emiterima kao što su CBS i 21st Century Fox, nego što je predviđeno.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 14.08.2015.

15:28

Default images
Beta / AP Photo/HBO

Proizvođač iPhonea planirao je da lansira tu uslugu ove godine, što je trebalo da objavi 9. septembra. Pored toga, grupaciji nedostaju mrežni kapaciteti da bi obezbedila dobar kvalitet emitovanja programa.

Apple, međutim, nije odustao od plana da objavi lansiranje na tržište moćnije verzije svog dekodera Apple TV tokom prezentacije 9. septembra u San Francisku.

Američka kompanija je planirala da naplaćuje novu uslugu između 30 i 40 dolara mesečno, prema informacijama iz štampe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: