AMD: Windows 10 stiže krajem jula

Microsoft radi naporno da donese Windows 10 na tržište što je moguće pre, ali iako su ostali ćutljivi po pitanju datuma objave, njihovi partneri nam odaju te informacije.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 20.04.2015.

11:36

Default images
Foto: Beta/AP

AMD je na primer, tokom nedavne finansijske konferencije, poručio da je Microsoft već podesio datum objave Windowsa 10 za kraj jula, sa objašnjenjem da je prioritet da se uhvati period zvani "povratak u školu". Iako je AMD najavio da će Microsoft pokrenuti Windows 10 krajem jula, ipak ostaje nejasno da li je kompanija mislila na ulazak u RTM fazu, ili punu objavu operativnog sistema.

Dosadašnji izveštaji su nam govorili da bi Windows 10 mogao biti spreman za ulazak u RTM fazu u junu, dok se u avgustu očekuje potpuna dostupnost operativnog sistema. AMD međutim govori da je jul mesec kada će Microsoft "izbaciti" Windows 10, a partneri naravno, nove uređaje koji bi ga pokretali.

Izvor: Benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: