Da li je ovo Samsung Galaxy A5?

Nakon debija modela Galaxy Alpha, dobili smo informaciju da će kompanija predstaviti nekoliko slično dizajniranih uređaja u okviru A serije.

Tehnopolis

Izvor: TalkAndroid

Subota, 20.09.2014.

13:52

Default images

Nakon što je Samsung napokon dodao metal svom malom plasitčnom svetu, ljudi su počeli da obraćaju više pažnje na korejsku kompaniju u nadi da će metal pronaći put i do drugih uređaja pored modela Alpha.

Koliko se čini na osnovu fotografija do kojih je došao sajt SamMobile, A serija je napravljena od potpuno druge vrste materijala.

Galaxy A5 će biti model srednje klase napravljen od materijala koji nije metal, ali koji će biti hladan na dodir. U pitanju je osećaj koji pruža metal, ali ovog puta to neće biti metal.
Vrlo je moguće da je Samsung stvorio materijal koji daje ovaj premijum utisak, ali po znatno pristupačnijoj ceni.

Kada je hardver u pitanju, A5 bi trebalo da poseduje 5-inčni HD Super AMOLED displej, Snapdragon 400, 16GB interne memorije i microSD slot.

Tu bi još trebalo da se naše 2.330 baterija, zadnja kamera od 13 i prednja od 5MP, kao i nova verzija Touchwiz korisničkog interfejsa predstavljena sa modelom Galaxy Note 4.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: