Definitivno 9. 9. - Apple misteriozan

Apple je pozivnicom potvrdio ono o čemu svet bruji već neko vreme - 9. septembra održaće događaj za medije. Očekuje se da će biti predstavljen (bar) iPhone 6, ali su iz Kupertina očekivano misteriozni i ispod datuma su samo napisali "Voleli bismo da možemo da kažemo više".

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 29.08.2014.

10:01

Default images

Osim novog modela najpopularnijeg pametnog telefona na svetu, veruje se da bi svet mogao da vidi dugoočekivani iWatch, a poslednjih meseci se spekulisalo i o novom, većem iPadu dijagonale 12,9 inča.

Ova konferencija bi mogla da i nova prekretnica za kompaniju, jer postoje glasine da će biti lansirana dva modela iPhonea 6 - jedan sa dijagonalom ekrana 4,7 inača, a drugi sa ekranom od 5,5 inča, što bi bio prvi put da Apple istovremeno predstavi dva modela različite veličine.

Prema nezvaničnim najavama, oba modela bi imala A8 procesor, a prvo bi bio predstavljen manji model za koji se veruje da bi mogao da liči na iPod Touch. Neki izvori tvrde i da će imati bateriju od 2,100 mAh (poređenja radi iPhone 5s ima 1570mAh, Samsung Galaxy S5 2800 mAh, a HTC One M8 2600 mAh).

Šestica s ekranom od 5.5 inča bi takođe trebalo da bude prdstavljena, mada poslednje spekulacije govore da bi ovaj model mogao da bude dostupan tek krajem 2014. ili početkom 2015. godine.

Podestimo, portal Re/Code (ex-AllThingsD tim) smatra da će predstavljanje iWatcha biti organizovano na posebnom događaju u oktobru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

59 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: