Samsung Galaxy Alpha neodoljivo podseća na...

Glasine su predstavile Samsung Galaxy Alpha kao prvi smartfon korejske firme koji će imati metalno kućište, iako je sloj polikarbonata ipak uspeo da pronađe svoj put do zadnje strane uređaja.

Tehnopolis

Izvor: TalkAndroid

Ponedeljak, 04.08.2014.

19:16

Default images

Kada su specifikacije u pitanju, Alpha neće ponuditi ništa spektakularno – tu je 4.8-inčni 720p displej što znači da će ovaj uređaj biti pozicioniran ispod Galaxyja S5, koji uprkos plasitčnom kućištu poseduje Full HD displej.

Ali ono što je ipak skrenulo pažnju mnogih jeste njegov dizajn koji neodoljivo podseća na iPhone, tako da se čini da Samsung ništa nije naučio nakon što je nebrojene sate proveo na sudu usled brojnih Appleovih tužbi.

Prve glasine nagoveštavale su da će Alpha biti predstavljena 4. avgusta, ali najverovatnije je da ćemo ovaj uređaj zvanično videti 13. avgusta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

73 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: