Note 4 će imati QHD ekran i isti broj inča kao i Note 3?

Novi detalji u vezi sa najnovijim uređajem unutar Note linije nude nam nove detalje u vezi sa displejom ovog uređaja.

Tehnopolis

Izvor: TalkAndroid

Sreda, 21.05.2014.

15:16

Default images

Informacije tvrde da će Galaxy Note 4 posedovati QHD ekran (1.440 x 2.560), ali se čini da će njegova veličina ostati identična veličini displeja predstavljenom na modelu Note III – 5.7 inča.

Kada su performanse u pitanju, očekuje se Snapdragon 810 procesor kao i kamera od 20 megapiksela. Kada je ovaj procesor u pitanju, očekuje se da će on podržavati 64-bitnu arhitekturu i da bi Note 4 mogao da ima 4GB RAM-a.

Predstavnik Samsunga je nedavno takođe izjavio da će Note 4 imati „potpuno novu formu“, a mediji u Koreji izvestili su da bi u pitanju mogao da bude kompanijin Youm fleksibilni displej.

Međutim, kako bi se priča dodatno podgrejala, isti izvor je za medije citirao insajdere iz industrije i izjavio da će ekran imati tri strane – ali sve ovo treba uzeti sa velikom rezervom pošto su u pitanju i dalje samo spekulacije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: