Google spaja kontakt za SMS i Hangout razgovor

SMS i Hangout razgovori s istim korisnikom napokon se prikazuju unutar istog razgovora, kontakti se prikazuju jednostavnije, tu je novi widget i bolji rad aplikacije.

Tehnopolis

Izvor: 24sata.hr

Sreda, 23.04.2014.

08:31

Default images

Google je objavio kako su u Hangouts aplikaciju napokon dodali nove mogućnosti koje su bile među glavnim prigovorima brojnih korisnika da im nedostaju.

Aplikacija se može skinuti sa Google Play stora, a ako je ne vidite, Google navodi da nova verzija stiže u sledećih nekoliko dana.

Googleov inženjer Majk Dod na svom Google+ profilu je objavio koje su sve promene uveli.

Napokon su spojili SMS i Hangout razgovore sa istim korisnikom u jedan razgovor i sada se može kontrolisati kakvu poruku šaljemo prijateljima.

Poruke će moći lako da se razlikuju. Kontakti se prikazuju jednostavnije, a dodali su widget za početni ekran pa aplikacija bolje radi.

Međutim, odmah su korisnici na Dodov post dodali i niz prigovora za detalje koji još nedostaju, poput brzog odgovora, govornih poziva ...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: