LinkedIn ima više od 300 miliona članova

Profesionalna društvena mreža LinkedIn sa sedištem u Kaliforniji objavila je u petak da je premašila granicu od 300 miliona članova, od kojih više od polovine boravište ima van SAD-a.

Tehnopolis

Izvor: B92

Subota, 19.04.2014.

14:24

Default images

"Iako ova etapa oduševljava, još je dug put pred nama pre nego što stignemo do cilja stvaranja prilika za svakoga od 3,3 milijarde radne snage u svetu", piše na blogu zamenik predsednika ove kompanije Dip Nišar.

Da bi ostvario taj cilj, LinkedIn računa na razvoj korišćenja svojih usluga putem mobilne tehnologije.

"Do kraja godine, nalozi na mobilnim telefonima predstavljaće više od 50 posto našeg saobraćaja na svetskom nivou", ističe on.

"Već u desetak zemalja poput Kostarike, Malezije, Singapura, Švedske, Ujedinjenih Arapskih Emirata i Velike Britanije, naši članovi koriste više LinkedIn na svojim mobilnim uređajima nego na poslovnim računarima", otkriva on.

Sa sedištem u Silikonskoj dolini u Kaliforniji, kompanija je prisutna u više od 200 zemalja.

U februaru su lansirali i kinesku verziju u pokušaju osvajanja najveće populacije korisnika interneta na svetu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: