Da li su ovo specifikacije Galaxyja S5?

Uređaj pod oznakom SM-G900S pojavio se na benčmark testu na GFXBenchu, ali je ubrzo nestao. Da li je moguće da su u pitanju specifikacije naredne generacija Galaxy S smartfona?

Tehnopolis

Izvor: TechRadar

Četvrtak, 05.12.2013.

13:40

Default images

Sudeći po FoneAreni, kada su podaci bili onlajn, oni su otkrivali da je u pitanju uređaj sa 2560 x 1440p displejom, 2.5GHz quad core Snapdragon 800 procesorom i Adreno 330 GPu-om, a radio je na Androidu 4.4 KitKat.

Vrlo malo se zna o ovom misterioznom telefonu, ali se spekuliše da bi navedena rezolucija mogla da znači i ekran dijagonale 5.25 inča sa 560 piksela po inču.

Naravno, ne postoje garancije da su ove specifikacije povezane sa modelom Galaxy S5, pogotovo ako u obzir uzmemo informaciju da Samsung početkom 2014. godien planira da predstavi do 5 novih uređaja.

Čak iako u pitanju nisu specifikacije Galaxyja S5, Samsung neće dozvoliti da njegova premijum serija bude inferiornija, tako da će specifikacije Galaxyja S5 biti barem identične ovim, ako ne i impresivnije.

Druge glasine u vezi sa ovim modelom nagoveštavaju mogući metalni ram, 64-bitnu arhitekturu pa čak i skener zenice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: