Facebook sprema muzički servis?

Facebook bi određenom broju svojih korisnika u skorije vreme mogao da ponudi muzički streaming servis.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 26.05.2011.

09:04

Default images

Kako prenosi Forbs švedski muzički streaming servis Spotify i Facebook pokreću novi muzički servis za nešto manje od dve nedelje.

Spotify ikona nalaziće se sa leve strane News Feeda, a klikom na nju korisnici će preko Facebooka dobiti pristup celokupnoj Spotify biblioteci. Kako bi se opravdala društvena dimenzija, biće omogućeno zajedničko slušanje muzike prijatelja.

Ipak, iako se Forbs poziva na dobro obaveštene izvore, iz obe kompanije negiraju da se radi na ikakvom novom projektu, osim što postoji saradnja na standarnoj integraciji (na Spotify je moguće ulogovati se preko Facebook Connect).

A, ako se ipak ispostavi da su izvori bili dobro upoznati sa planovima i u narednom periodu Facebook korisnicima ponudi muzički servis, on će biti dostupan samo u malo broju zemalja u kojima je dostupan i Spotify, ne i u Srbiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: