HTC ima novi Desire telefon

HTC Desire je model koji je ovu kompaniju održao tokom prethodnih par godina dok su se nadmetali sa Appleom i Samsungom.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 21.09.2016.

13:51

HTC ima novi Desire telefon
Foto: YouTube Screenshot

Linija Desire odudara od ostalih telefona jer je uvek imala razigran i manje ozbiljan izgled.

Međutim, to će se promeniti sa modelom Desire 10 koji je nešto ozbiljnijeg izgleda.

Desire 10 su zapravo dva telefona – “pro” verzija i “lifestyle” model – čije se karakteristike razlikuju ali su sličnog dizajna.

Najbolja reč koja opisuje taj dizajn je “zrelo”.

Desire 10 dolazi u 4 boje: crna, teget, bela i svetlo plava.

Obe verzije su napravljene od plastike ali imaju metalni okvir koji ima daje “skuplji” izgled.

Osim sličnosti u dizajnu, oba modela Desire 10 imaju i istu veličinu displeja i softver. Međutim, po svim ostalim karakteristikama se razlikuju.

Desire 10 pro ima displej od 1080p, MediaTek Helio P10 procesor, 3 ili 4GB of RAM memorije, zadnju kameru od 20 megapiksela i prednju od 13, kao i skener otiskom prsta.

Lifestyle verzija nema skener za otisak prsta, ima displej od 720p, Qualcomm Snapdragon 400 procesor, 2 ili 3 GM RAM memorije, zadnju kameru od 13 megapiksela, prednju od 5 i Hi-Res audio potvrdu.

Desire 10 je od danas dostupan u Ujedinjenom Kraljevstu po ceni od oko 324 dolara, dok Desire 10 pro izlazi sledećeg meseca i cena još uvek nije poznata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: