Homtom HT10 ima novu generaciju tehnologije za skeniranje oka

Naime, poznato je da je svaka rožnjača jedinstvena i vrlo teško se menja, što znači da pomoću nje može da se postići točnost i sigurnost, za razliku od otiska prstiju.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 01.09.2016.

15:32

Homtom HT10 ima novu generaciju tehnologije za skeniranje oka
Foto: Thinkstock / ilustracija

Otključavanje telefona vrši se na jednostavan način - tako što samo pogledate u prednju kameru uređaja, a tehnologija prepoznaje vašu rožnjaču oka, i daje pristup samom uređaju. Ovo je svakako bolja opcija od čitača otiska prstiju koji ponekad mogu da budu masni ili znojavi, što onemogućava otključavanje uređaja.

Osim spomenute nove tehnologije, HT10 ima i prilično dobre karakteristike poput 5.5 inčnog FullHD ekrana, 4GB RAM-a i 32GB interne memorije, kao i deseterojezgarni procesor Helio20.
Foto: Screenshot
Što se tiče samih kamera, HT10 dolazi s prednjom kamerom od 8MP i zadnjom od čak 21MP s autofokusom i blicem. Baterija od 3200mAh nudi dobre performanse, a uređaj nudi i ostale karakteristike kao što su Hotknot, OTK, OTA, pametni gestovi i gestovi za ‘buđenje’ uređaja.

Iako HT10 može da se svrsta u viši rang mobilnih uređaja, njegova cena je zadržana na niskoj lestvici, pa tako za ovaj uređaj treba izdvojiti samo 200 dolara, što je vrlo povoljno.

Više informacija o uređaju možete saznati na ovom linku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: