Bivša Wii U ekskluziva ZombiU sada i na drugim platformama

Jedna od uspešnijih igara na WiiU platformi koja je bila specijalno optimizovana za korišćenje WiiU kontrolera, ZombiU, ipak nije doživela planetarnu popularnost zbog slabe prodaje same WiiU konzole.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 19.08.2015.

18:50

Default images

Ubisoft je odlučio da, tri godine kasnije, ponudi ZombiU i za druge platforme – PC, PS4 i Xbox One i u tom procesu odstrani ono “U” – igra se zove jednostavno, i možda ne baš originalno, Zombi.

Naslov koji se odigrava u Londonu specijalno je zanimljiv jer smrt u igri označava da morate da sve krenete ispočetka, ali imate mogućnost da pronađete svoje “prošlo ja” i preuzmete do tad skupljene predmete i oružja, ili da ipak krenete ispočetka. Naravno, pronalazak sebe ne mora biti tako lak ako ste se pretvorili u zombija u međuvremenu.

Zombi za nove sisteme ima i dva nova oružja, baterijska lampa daje i mogućnost odabira jačine svetlosnog snopa a tu su i brojne promene u gameplay-u koje su implementirane kako bi igra radila i na standardnim kontrolerima za razliku od Wii U Gamepad-a. Cena igre je 20 evra.

izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: