Napokon možete da igrate X-Wing i TIE Fighter na modernom PC-ju

Zaboravite na predstojeću Battlefront igru za sada – igre serijala „Zvezdani ratovi“ kojima su se fanovi zaista nadali su sada ovde.

Izvor: Endgadget

Utorak, 28.10.2014.

20:45

Default images

Good Old Games je najavio oficijalna reizdanja naslova X-Wing i TIE Fighter koja će biti moguće igrati na modernom personalnom računaru bez potrebe za bilo kakvim modifikacijama ili pribegavanju butlegovanim kopijama.

Svaka igra će koštati 10 dolara i u prodaji će se naći 28. oktobra. U pitanju su specijalna izdanja koja dolaze sa CD-ROM sadržajem (SVGA grafika i glasovna sinhronizacija) kao i sa ekspanzijama.

Ukoliko ste preko dve decenije čekali da se još jednom nađete u rovu Zvezde smrti ili da raznesete pobunjeničku fregatu, vaš momenat je napokon došao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: