Microsoft radi na Tesli i Supermenu

Microsoft navodno radi na predstavljanju dva nova uređaja, do sada poznatih pod radnim nazivima Tesla i Superman.

Izvor: Tportal.hr

Petak, 01.08.2014.

08:52

Default images

The Verge izveštava da je Stiven Elop tokom internog sastanka pokazao oba uređaja i da će oni uskoro biti predstavljeni javnosti.

Već neko vreme se spekuliše o tome da Microsoft radi na dva cenovno prihvatljiva uređaja. Superman bi trebalo da bude pametni telefon idealan za "selfi" fotografije, zahvaljujući prednjoj kameri od 5MP. Što se ostatka tehničkih karakteristika tiče, uređaj bi trebalo da bude na neimenovanom procesoru sa četiri jezgra, uparenim s 1GB radne memorije. Ovaj 4,7-inčni model bi trebalo da bude predstavljen sredinom avgusta.

Smartfon radnog naziva Tesla trebalo bi da bude naslednik modela linije 7xx, pod oznakom Lumia 730. Na internom sastanku je opisan kao "uređaj visokog segmenta pristupačne cene".

Dizajn uređaja je navodno vrlo sličan Lumia 930, ali tanji i uopšte manjih dimenzija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: