Odredite rok trajanja vaših tvitova

Spirit omogućava korisnicima da putem jednostavnog hashtaga odrede rok trajanja pojedinog tvita, od nekoliko minuta pa do nekoliko dana

Tehnopolis

Izvor: Tportal

Subota, 14.09.2013.

08:50

Default images

Neki tvitovi jednostavno nisu zamišljeni da traju duže od sat ili dan. Možda nakon nekoliko dana više neće biti atraktivni ili jednostavno više nikoga neće zanimati.

Iako korisnici Twittera takve tvitove najčešće ostavljaju na svojim profilima, servis Spirit im nudi mogućnost da obrišu pojedini tvit nakon određenog perioda.

Kako piše Lifehacker, nakon što povežete Spirit sa svojim profilom na Twitteru, jednostavno postavite hashtag na onaj tvit koji želite da obrišete nakon nekog vremena.

Recimo, ponuda da imate kartu viška za bioskop može “živeti” na Twitteru tek nekoliko sati. Onoliko koliko vam je vremena ostalo do početka filma. Jednostavno na kraju tvita stavite - '#4h' i Spirit će taj tvit izbrisati četiri sata nakon objave.

Spirit je posebno zanimljiv za kompanije koje imaju svoje profile na Twitteru, a koje ga ujedno koriste za različite promocije ili nagradne igre.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: