Ovo je način da provalite svaku šifru za Wi-Fi

Ponekad je potrebno da na brzinu besplatno pristupite mreži i potražite neku informaciju.

Izvor: radiosarajevo
Podeli
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Stoga je dobro znati da postoji jednostavan način da provalite bilo koju šifru za zaključani Wi-Fi, a to je moguće pomoću aplikacije Instabridge.

Reč je o popularnoj aplikaciji koju imaju mnogi korisnici bežičnog interneta, i pomoću koje možete naći veliki broj pristupnih tačaka mreži, i to na svakom mestu. Pomoću ove aplikacije možete pretražiti pristupne tačke u vašoj okolini, a kada nađete one čiji je signal najjači, u nekoliko koraka jednostavno možete doći i do šifre i pristupa bežičnoj mreži.

Kako se koristi ova aplikacija - možete videti u videu s YouTube kanala iLo:

Prati B92 na Viberu

Internet

Facebook TV stiže u avgustu?

Facebookov TV servis bi, prema navodima agencije Bloomberg, trebalo da postane dotupan za oko dve nedelje. Od TV partnera, vlasnika programa koji će biti emitovani, već je zatraženo da dostve prve epizode svojih programa.

Internet četvrtak 27.07. 19:05 Komentara: 6

Google uskoro kroji sadržaj samo za vas

Googleov digitalni pomoćnik Google Now sada je prisutan u nizu različitih proizvoda. Ipak, čini se da će najveći uticaj imati na samo pretraživanje, u okviru Google aplikacije namenjene platformama iOS i Android. Googleov 'feed' će na mobilnim uređajima prikazivati sadržaj krojen prema svakom korisniku ponaosob, a čini se da će stići i do desktop računara preko web pregledača.

Internet četvrtak 27.07. 08:20 Komentara: 7
strana 1 od 135 idi na stranu