Path of Exile: The Fall of Oriath uskro stiže (VIDEO)

Sada već uveliko slavni akcioni RPG Path of Exile, za mnoge ono što je Dibalo III trebalo da bude, dobija do sada najveće proširenje u istoriji ove igre – The Fall of Oriath, koji donosi čak šest novih poglavlja.

Tehnopolis

Izvor: B92

Subota, 22.07.2017.

10:59

Path of Exile: The Fall of Oriath uskro stiže (VIDEO)
Foto: YouTube Screenshot

Za neupućene, čitava igra je za skoro četiri godina postojanja imala ukupno četiri poglavlja (čina), i fanovi već odavno traže da konačno izađe peti i završni čin, a sada dobijamo ne samo njega, već i čitav novi nivo igranja.

Sam peti čin nosi isto ime kao i ekspanzija – The Fall of Oriath. Nakon što njega pređete počinje potpuno novi deo igre koji se jednostavno zove “Part 2”, i gde se vraćate na originalni kontinent Wraeclast, sa pet novih aktova.

Tu ćete proći kroz gomilu novih i starih lokacija, saznati šta se desilo nakon što ste odradili sve što ste odradili u igri, i naravno uživati u gomili novog sadržaja i izazova. U Part 2 ćete se boriti protiv samih bogova, koji su ponovo dobili snagu nakon što je uklonjen Beast, upravo od strane vas.

Autori obećavaju da 5 novih poglavlja u “Part 2” nisu samo našminkani stari leveli i zone, već potpuno iznova odrađene lokacije, bilo redizajn starih, bilo lokacije koje do sada nismo nikada posećivali, sa gomilom novih neprijatelja i predmeta.

Sve detalje o novoj ekspanziji možete pogledati na ovom linku, a ispod možete videti trejler u kome nam je otkriven datum izlaska – 4. avgust Izvor: Play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: