Paladins, novi besplatni online shooter od kreatora Smite

Hi-Rez Studios, kreatori popularne MOBA igre Smite, otkrili su njihov sledeći naslov na kome rade, free-to-play online shooter koji nosi naziv Pladins.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 05.08.2015.

08:37

Default images
YouTubeScreenshot

Radi se o timskom shooter-u sa strateškim elementima i progresijom likova koju omogućuje karte koje unapređuju mogućnosti vašeg lika. Gameplay je baziran na borbi za kontrolu strateških mesta na mapi u naravno uništenju protivničke baze. Prema rečima developera radi se o izuzetno brzoj igri koja nudi veliki prostor za timsku i taktičku igru.

Igra će biti u igrivoj formi na Gamescom sajmu ove nedelje. Tačan datum izlaska još uvek nije poznat ali se radi o 2016-oj godini. Pogledajte 20 minuta gamplaya iz igre: Izvor: klanrur.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: