Novi Battlefield potvrđen za sledeću godinu

Electronic Arts, međunarodni proizvođač, izdavač i distributer video igara, još je jednom potvrdio da će novi naslov u Battlefield serijalu biti objavljen 2016. godine.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 04.08.2015.

08:30

Default images
Foto: Screenshot

Tokom nedavnog sastanka sa investitorima, finansijskog direktora Blejka Jorgensena pitali su o budućnosti ključnog naslova za kompaniju, a on je poručio: "Ono što možemo da kažemo je da nam je namera da u sledećih nekoliko godina, kao glavne naslove, imamo pucačine iz prvog lica. Ove godine to je Star Wars: Battlefront, a sledeće novi Battlefield naslov".

Podsetimo, Star Wars: Battlefront, koji izlazi 27. novembra, razvija DICE (švedski proizvođač video igara), odgovoran za osnovne naslove u Battlefield serijalu.

EA predviđa da će do kraja marta sledeće godine biti prodato između devet i deset miliona kopija igre Star Wars: Battlefront.

Izvor: Zimo

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: