Star Citizen će koštati 100 miliona dolara

Tvorac najuspešnijeg projekta na Kickstarteru u istoriji Kris Roberts otkrio je da će njega i njegove kolege igra Star Citizen najverovatnije koštati oko sto miliona američkih dolara.

Tehnopolis

Izvor: tportal.hr

Utorak, 17.03.2015.

08:25

Default images

Gejmeri su do sada dobrovoljno priložili neverovatnih 75 miliona dolara za igru Star Citizen. Naime, nakon uspešne Kickstarter kampanje, prikupljanje sredstava nastavljeno je na zvaničnim stranicama igre, a po svemu sudeći, podrška ne jenjava.

Zanimljivo je da je prvobitni cilj bilo prikupljanje “samo” 2-4 miliona dolara uz uz deset miliona dolara od privatnih investitora. Zbog postignutog uspeha, projekat će biti višestruko ambiciozniji, što će na kraju igračima pružiti bolju igru, kaže Roberts.

O tome najbolje govori činjenica da je razvojni studio odustao od svih konzolaških verzija pa će se igra pojaviti isključivo na PC-u.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: