Uskoro podrška za PS4 kontrolere na Steamu

Još nam zanimljivih Steam vesti stiže sa Steam Dev Days. Nakon što smo saznali da će ubuduće Samsung televizori dolaziti sa ugrađenim Steam Linkom, sada nam stiže još jedna praktična “kros” podrška.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 14.10.2016.

15:10

Uskoro podrška za PS4 kontrolere na Steamu
Foto: YouTube Screenshot

Sa sledećim velikim apdejtom za Steam, dobićemo podršku za Playstation 4 DualShock 4 gejmpedove. Ovo u praksi znači više opcija i mogućnosti za igrače koji koriste ove kontrolere dok igraju igre na Steamu, da maksimalno iskoriste sve opcije i mogućnosti koje DualShock 4 pruža.

Developeri Steama su na prezentaciji rekli da će nastaviti sa podrškom i za ostale kontrolere, ali da su jednostavno prvo krenuli sa DualShock 4, jer je funkcionalnost vrlo slična kao i sa Steam kontrolerom, pa je bilo najlaške prvo njega implementirati.

Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: