Overwatch beta se vraća u februaru sa novim modom

Drugi talas beta testova za Blizzardovu novu multiplayer igru Overwatch ipak neće početi ovog meseca kako je prvobitno najavljeno.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 22.01.2016.

19:45

Overwatch beta se vraća u februaru sa novim modom
Foto: Screenshot

Po rečima Džefa Kaplana, jednog od vođa projekta, studiju je potrebno još vremena da obrade sve podatke koje su dobili od igrača tokom prve bete i da žele da sve novine ubace pre ponovog puštanja bete tako da je ista odložena za februar.

Jedan od glavnih razloga odlaganja je i novi mod na kome rade i koji će dolaziti sa novim mapama za igru. Mnogi igrači, uključujući i nas, su više puta pitali Blizzard da li će igra dobiti još neke modove sem zauzimanja kontrolnih tačaka i Payload tako da su ovo jako dobre vesti. Iz studija, doduše, nisu želeli da otkriju koji novi mod je u pitanju ali obećavaju da će biti nešto veoma uzbudljivo. Pored mapa i modova, februarska beta će imati i prvu iteraciju sistema za napredovanje, dugoročne ”štap i šargarepa” šeme koja će biti u finalnoj verziji i nagrađivati igrače koji budu redovno igrali.

Početak sledećeg beta testa se očekuje u drugoj polovini februara. Iako će puna verzija igre izaći i za konzole, najavljeni beta testovi su samo za PC. Overwatch se u prodaji očekuje početkom leta po ceni od 40 tojest 60 evra ukoliko želite specijalno izdanje. Igra će imati isključivo kozmetičke DLC-ove dok će sav bitan sadržaj igre (mape, likovi i modovi) uvek biti besplatan.

Izvor: klanrur.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: