GT08 - pametan sat za korisnike s plićim džepom

Činjenica je da ne mogu sebi svi da priušte pametan sat, pa bi tako kineski GT08 mogao da predstavlja odlično rešenje za korisnike sa slabijim kućnim budžetom.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 27.09.2016.

12:30

GT08 - pametan sat za korisnike s plićim džepom
Foto: Screenshot

S obzirom na to da GT08 podržava SIM karticu, možete da zovete i primate pozive direktno sa sata, možete da sinhronizujete sve kontakte s vašim pametnim telefonom, a uređaj je kompatibilan sa iOS i Android platformom.

Sat ima LCD ekran od 1.54 inča rezolucije 240 x 240 piksela, a može da prati i kvalitet vašeg sna, broji korake, podseti vas da treba da ustanete ukoliko predugo sedite, i ima podršku za daljinsko upravljanje kamerom na pametnom telefonu.

Osim toga, možete je postaviti TF karticu i tako dobiti maksimum 32GB prostora za skladištenje. Baterija je takođe solidna - dolazi s kapacitetom od 350mAh, što znači da bi uređaj trebalo da izdrži nekih 180 sati na standby modu. Osim toga, uređaj je i vodootporan, ali bi sa ovom karakteristikom ipak trebalo biti malo oprezan.

Ako želite da vidite kako sve to izgleda iz prve ruke, pogledajte ovaj kratak video:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: