Connect #44 u prodaji

Izašao je oktobarski broj magazina Connect, pogledajte šta vas očekuje.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 06.10.2014.

11:52

Default images

Sravnili smo dosadašnje rezultate i uporedili šest najboljih pametnih telefona. Za one koji vole da fotografišu, opširno se bavimo kamerama u najboljim modelima smartfona, savetima za fotografisanje, aplikacijama koje će vam pomoći da fotografije budu što bolje… Zavirili smo i u kol centre, da vidimo kako zaista rade…

Samsung Unpacked na sajmu IFA
Na konferenciji Unpacked 2014, Samsung je predstavio dva nova smartfona Note i dva GEAR gadžeta.

Vrhunski modeli na testu
Connect je pozvao elitne predstavnike tržišta smart telefona da odmere snage. Test je pokazao sve prednosti učesnika, ali i potencijalne nedostatke.

Samsung K Zoom
Android smartfon i pravi foto‑aparat istovremeno – koliko dobro obavlja ova dva posla?

Veliki test kamera
Da li je kamera na smartfonu dovoljno dobra samo za usputne snimke? Connect je testirao šest modela sa vrhunskom kamerom i daje vam važne savete o tome kako da napravite još bolje fotografije.

Obrni, okreni – sve je kako treba
Akcelerometar i žiroskop su senzori koji mogu da se iskoriste za razne namene – i za kontrolu nekih uređaja. Potrebne su vam samo odgovarajuće aplikacije…

2call or not 2call
Živa reč nekima ostaje omiljeni oblik komunikacije. Da li vam je potreban kol-centar i kakav, da li da ga sami oformite i vodite ili da ga iznajmite?

U kontaktu sa dobrim poslovanjem
Bez obzira na vrstu poslovanja, veoma je bitno da održava kontakt sa klijentima i krajnjim korisnicima usluga. Jedan od najvažnijih kanala komunikacije je svakako kol-centar…

Korak ispred drugih
Da bi sačuvali prednost, u SBB‑u su, povodom digitalizacije televizije, pripremili niz novosti za korisnike o kojima razgovaramo s Dragicom Pilipović Chaffey, direktorkom kompanije.

Desni ekstrimizam – online
Sve je više nenamernih „distributera“ prikrivenih poruka mržnje i poziva na nasilje, glavna je poruka izveštaja „Desni ekstremizam onlajn“, koji je prošlog meseca predstavljen u Berlinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: