Apple traži novu zabranu prodaje Samsungovih uređaja

Taman kada se učinilo da je rat gotov, nova bitka je počela: iako su advokati kompanija postigli određene dogovore izgleda da Apple u određenom delu ne želi da popusti i zatražena je nova zabrana prodaje Samsungovih smartfona.

Tehnopolis

Izvor: Izvor: Tportal/Autor: B. R.

Ponedeljak, 26.05.2014.

10:25

Default images

Iako javnost u besomučnom patentnom ratu Applea i Samsunga očekuje finalnu pobedu jedne kompanije to se izgleda neće dogoditi u skorije vreme. Apple je sada zatražio novu zabranu prodaje čak devet Samsungovih uređaja na teritoriji SDAD-a.

Apple tako traži da sud odredi zabranu prodaje uređaja Admire, Galaxy Nexus, Galaxy Note, Galaxy Note II, Galaxy S II, Galaxy S II Epic 4G Touch, Galaxy S II Skyrocket, Galaxy S III i Stratosphere.

Apple sada traži zabranu prodaje starijih modela Samsungovih uređaja, ali presudi li sud u korist Applea u javnosti će presuda označiti još jedan poraz južnokorejskog diva.

Inače, u ovom bezumnom patentnom ratu Applea i Samsunga pobedu odnose jedino advokati, nedavni dogovor kompanija mogao bi da označi početak kraja pravne bitke dve kompanije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: