Pitajte astrologa
Statični Engo na Vebster Univerzitetu

Gedžeti

Srpski kinetičko-solarni punjač "osvaja Ameriku"

Komentari: 44

Volta Technology, mlada srpska kompanija koja se bavi razvojem proizvoda koje koriste obnovljive izvore energije, saopštila je da je uspela za manje od godinu dana od svog osnivanja da razvije dva inovativna proizvoda i zaključi poslovnu saradnju sa najvećim američkim mobilnim operatrerom AT&T i američkim univerzitetom Vebster.

Aktuelno

Windows 10: Nešto novo, nešto staro (i nešto plavo)

Komentari: 60

Nije bilo nikakve sumnje da će sledeća verzija Windowsa barem malo ličiti na Windows 7. Windows 10 je Windows 7 plus nekoliko stvari iz Windowsa 8 koje su radile najbolje: Snap mod, aplikacije u Modern stilu, Live Tiles koje se uvek ažuriraju, kao i konačno univerzalna prodavnica aplikacija koja radi na svim veličinama ekrana, od smartfona do televizora.

Gedžeti

"Narukvica" koja vas slika i vrati se na ruku

Komentari: 9

Dron sa kamerom koji je spojen na vašu ruku zvuči prilično bizarno, ali nakon što pogledate video, ovaj mali gedžet izgleda zapravo prilično genijalno i poželjno.

Vesti

Kakav će biti HTC M8 Life?

Komentari: 40

HTC se izgleda priprema za lansiranje novog vrhunskog smartfona, koji bi trebalo da bude ozvaničen do kraja godine.

Foto: Tanjug/AP

Vesti

Microsoftov naredni OS je Windows 10

Komentari: 93

Microsoft je predstavio novu generaciju operativnog sistema Windows, koja nosi naziv Windows 10, i po prvi put prikazao rani tehnički prikaz za PC, na raspolaganju počevši od 1. oktobra, naglašavajući unapređenja usmerena ka poslovnim korisnicima koja podrazumevaju osavremenjeno korisničko iskustvo, pojačane bezbednosne i karakteristike upravljanja.

Obrazovanje

Šest biznis veština koje pomažu u bilo kojoj karijeri

Komentari: 1

Poslovne veštine potrebne su za uspeh u svakodnevnom životu na svim planovima. One nisu atributi male grupe preduzetnika i biznismena, one su potencijali koji leži u svima nama. Trebalo bi ih samo identifikovati i trenirati.