Pitajte astrologa
BETA/AP Photo/Andy Wong, File

Vesti

Svi IT giganti udruženi u borbi protiv lopova

Komentari: 34

Neke od najvećih kompanija na svetu u mobilnoj industriji potpisale su izjavu o prihvatanju nove “anti-lopovske tehnologije” (anti-theft technology) u telefonima koja na snagu stupa u julu 2015. godine.

Gedžeti

Sve o Blu Life One smartfonu

Komentari: 29

Kompanija Blu, poreklom iz Majamija, na dobrom je glasu da po relativno povoljnoj ceni nudi kvalitetne pametne telefone. Nedavno su proizvodi ove kompanije stigli i na naše tržište, pa smo imali prilike da ih testiramo i uverimo se u navedenu tvrdnju. Da li je to slučaj i sa najnovijim Blu Life One modelom?

BETA/AP Photo/PonoMusic, Kranz Krachtus

Gedžeti

Nil Jang uz pomoć Kickstartera lansira Pono sa $6.2m

Komentari: 25

Legendarni kanadski muzičar Nil Jang uspeo je da preko platforme za prikupljanje novca, Kickastartera, obezbedi neverovatnih 6,2 miliona dolara za svoj muzički plejer Pono, koji je u stanju da reprodukuje muzilčke fajlove u visokom kvalitetu.

Foto: Beta/AP

Vesti

Twitter ne želi kancelariju u Turskoj

Komentari: 1

Američka društvena mreža Twitter saopštila je 16. aprila da je odbila poziv turskih vlasti da u toj zemlji otvori svoju kancelariju.

Foto: Beta/AP

Vesti

Google omogućio korekcije u prevodu

Komentari: 20

Korisnici će od sada moći da ispravljaju ponuđeni tekst i sačuvaju izmene, a svačiji doprinos biće iskorišćen za dalje usavršavanje ovog servisa.