0

Pametne telefone diramo nekoliko hiljada puta dnevno

Ekipa s Dscout portala se yaista potrudila i sprovela istraživanje na ukupno 94 korisnika Android uređaja iz raznih zemalja.

Gedžeti: Test

Ostalo

Pausal.rs: Nova aplikacija za samostalno vođenje agencije

Imate paušalnu agenciju ali vam papirologija predstavlja noćnu moru? Tim startap stručnjaka svojim inovativnim softverskim rešenjem Pausal.rs omogućio je paušalcima da generišu fakture, dokumentaciju za zdravstvenu knjižicu i lako da upravljaju svojom agencijom sa centralnog mesta, ne ostavljajući prostor za greške i sve to uz povoljnu cenu aplikacije.

PR četvrtak 30.06.2016 09:28 Komentara: 0

TCL televizori, jedinstveni na našem tržištu

U susret Olimpijskim igrama u Brazilu, kada su svi planovi usmereni na druženje sa prijateljima i praćenje najzanimljivijih sportskih dešavanja, izbor televizora koji će pružiti najbolji prikaz slike, ali i kojim ćete upotpuniti svoj životni prostor, nameće se kao jedno od pitanja kojem je potrebno posvetiti posebnu pažnju u narednom periodu.

Vesti petak 1.07.2016 16:33 Komentara: 8

Domaći horor Scorn na Steam Greenlight

Horor igra Scorn, na kojoj radi domaći studio Ebb Software, od juče se nalazi na Steam Greenlight kao jedan od projekata za koji možete glasati. Scorn je izuzetno mračna igra čiji je uvrnuti svet zapravo odraz glavnog karaktera u igri. Igra je horor avantura iz prvog lica i imaće elemente istraživanja okoline, rešavanja zagonetki, ali i borbu sa svakojakim nadrealnim oružjem.

Vesti petak 1.07.2016 08:38 Komentara: 7
Sve vesti