Pitajte astrologa

Aktuelno

U čemu je tajna Xiaomijevog uspeha?

Komentari: 35

Hugo Bara, bivši Googler i trenutni potpredsednik internacionalnog poslovanja kompanije Xiaomi, objasnio je veliku popularnost koju ovaj proizvođač smartfona uživa, ali se osvrnuo i na optužbe Appleovog Džonija Ajva u vezi sa krađom dizajna.

Internet

Danas je Međunarodni dan interneta

Komentari: 11

Međunarodni dan interneta, 29. oktobar, obeležava se širom sveta na godišnjicu prvog slanja elektronske poruke putem interneta 1969.

Gedžeti

Test: Lenovo Tab S8

Komentari: 22

Na testu nam se našao interesantan 8-inčni Android tablet. Interesantan iz kog razloga, možda se pitate? Svakako ih možemo nabrojati nekoliko, ali ključni razlog zašto bi nekom mogao biti zanimljiv je moćan hardver koji se dobija za vrlo nisku svotu novca.

Gejming

Predstavljena najveća nadogradnja za PS4

Komentari: 16

PS4 system software 2.0 kodnog imena Masamune, od sada je dostupan za korisnike PlayStation 4 konzole.

Obrazovanje

Šest biznis veština koje pomažu u bilo kojoj karijeri

Komentari: 4

Poslovne veštine potrebne su za uspeh u svakodnevnom životu na svim planovima. One nisu atributi male grupe preduzetnika i biznismena, one su potencijali koji leži u svima nama. Trebalo bi ih samo identifikovati i trenirati.

PR

iPhone u ponoć stiže u mt:s

Komentari: 0

Telekom Srbije će u noći između četvrtka i petka, u 00.01, otvoriti poslovnicu u Beogradu, na Terazijama 24, kako bi strastvenim ljubiteljima iPhone-a omogućio da među prvima kupe ovaj telefon uz mt:s tarifne profile.

Telenor

Noć za pamćenje u Telenoru uz iPhone

Komentari: 0

Svi koji žele da se pohvale da su među prvim vlasnicima novog iPhone-a u Srbiji, neka dođu u Telenorovu prodavnicu u Knez Mihailovoj ulici 30. oktobra od 23 sata. Telenor je pripremio noć za pamćenje!