Pitajte astrologa
Foto: Freeimages.com

Internet

Kako se smejete na internetu?

Komentari: 78

Neki od nas imaju prijatelje koji zaista izgovaraju "lol" kada je nešto smešno "u stvarnom životu", neki od nas neće da priznaju da se i nama omakne, a iz godine u godinu je tako nešto sve prihvatljivije. Internet se odavno upleo u govor i način izražavanja, a najprisutniji je kada je u pitanju smeh.

Aktuelno

Lenovo ipak ne odustaje od malih dijagonala

Komentari: 8

Iako se u brojnim svetskim medijima tokom vikenda pojavila informacija da Lenovo odustaje od malih Windows tablet računara u SAD, poput 8-inčnih modela Miix 2 i ThinkPad 8 prekida, iz te kompanije demantuju navode.

Gejming

Bivši diktator tuži Activision zbog CoD: Black Ops II

Komentari: 11

Manuel Norijega je nedavno podigao tužbu protiv kompanije Activision, izdavača Call of Duty, jer su ga u igri prikazali kao “otmičara, ubicu i neprijatelja države”.

Vesti

iPhone 5S u prodaji nadmašio Galaxy S5

Komentari: 114

Podaci o prodaji pametnih telefona u maju ove godine pokazali su da je iPhone 5S najprodavaniji telefon na svetu, dok drugo mesto pripada smartfonu Galaxy S5.

Vesti

Tri medalje za mlade srpske programere

Komentari: 24

Četvorica mladih programera iz Srbije osvojila su tri medalje na upravo održanoj 26. Međunarodnoj informatickoj olimpijadi u Tajpeju na Tajvanu, saopštio je vođa ekipe Srbije Nikola Milosavljević.

PR

Samsung Galaxy uređaji po povoljnim uslovima

Komentari: 3

Kompanija Samsung u saradnji sa Raiffeisen bankom, svim korisnicima nudi mogućnost kupovine GALAXY uređaja najnovije generacije na kredit, po povoljnim uslovima bez kamate. U ponudi su uređaji Galaxy S5 i Note 3, kao i tablet Tab 3 10.1.