Pitajte astrologa
Beta/AP Photo/Eric Risberg

Vesti

Apple Pay počeo sa radom

Komentari: 14

Appleova mobilna platforma za plaćanje počela sa radom 20. oktobra tako dozvoljavajući korisnicima da plaćaju u prodavnicama samo uz pomoć iPhonea 6 ili iPhonea 6 Plus.

Beta/AP Photo/Paul Sakuma, File

Vesti

Facebook: Zašto nikada neće postojati "Dislike" dugme

Komentari: 18

Svi smo se našli u sličnoj situaciji. Neko je postavio nešto na Facebooku, ne možete da se setite bilo čega smislenog što bi mogli da napišete, a pritiskanje „Like“ dugmeta poslalo bi znatno drugačiju poruku od one koju zapravo želite da prenesete. Kada bi samo postojalo „Dislike“ dugme...

Aktuelno

Otvorena Sinergija 14

Komentari: 6

Danas je u prisustvu IT stručnjaka iz Srbije i sveta otvorena najveća i najuticajnija godišnja konferencija Sinergija 14 pod sloganom “Full Value“, koja se od 20. do 23. oktobra održava u osveženom interaktivnom prostoru hotela Crowne Plaza u Beogradu, u organizaciji kompanije Microsoft u Srbiji.

Beta/AP Photo Ted S. Warren, File

Vesti

I Microsoft sprema pametni sat?

Komentari: 8

Glasine o Microsoftovom pametnom satu već neko vreme su prisutne na internetu, ali čini se da bi kompanija svoj uređaj mogla da lansira u narednim nedeljama.

Obrazovanje

Šest biznis veština koje pomažu u bilo kojoj karijeri

Komentari: 3

Poslovne veštine potrebne su za uspeh u svakodnevnom životu na svim planovima. One nisu atributi male grupe preduzetnika i biznismena, one su potencijali koji leži u svima nama. Trebalo bi ih samo identifikovati i trenirati.