Pitajte astrologa

Vesti

Xbox One je neuništiv: Bacali konzole sa skoro pet metara

Komentari: 33

Svakog zaljubljenika u video igre u ovom testu mora da probode oko srca, ali očito je da je ovo bilo u ime nauke. Nakon leta s nekoliko metara od PS4 nije bilo glasa.

Vesti

Apple prikazao nove funkcije za Watch

Komentari: 26

Apple Watch se očekuje početkom naredne godine u tri različite verzije - sportska, aluminijumska verzija i verzija od nerđajućeg čelika za regularne korisnike, kao i luksuzna verzija od 18-karatnog zlata.

Ilustracija; Foto: pixabay.com

Vesti

Programiranje najtraženija veština u 2015. godini

Komentari: 26

Programiranje će i 2015. godine biti najtraženija IT veština među poslodavcima, pokazalo je godišnje istraživanje koje sprovodi Kompjutervorld (Computerworld.com).

Vesti

Stiže poslovni "Facebook"

Komentari: 14

Facebook je najavio promene uslova korišćenja koji stupaju na snagu 1. januara 2015. godine, a uz izmene i dopune postojećih uslova korišćenja, kompanija je najavila i odvajanje poslovnih od privatnih korisnika.

Obrazovanje

Black Friday na ITAcademy i BusinessAcademy

Komentari: 0

Dve obrazovne ustanove u Srbiji, ITAcademy i BusinessAcademy, ove godine su pokrenule akciju povodom Black Friday (Crni petak) dana, koji je, inače, poznat po sniženjima i potrošačkoj groznici pred praznike.

PR

Koje su prednosti zakrivljenog televizora?

Komentari: 2

Nakon uvođenja na tržište zakrivljenog OLED televizora kompanije LG Electronics, mnogi su se zapitali šta je zapravo prednost zakrivljenog ekrana i kako je moguće da je svaka njegova tačka na jednakoj udaljenosti od vidnog polja gledaoca. LG vam sada otkriva tajnu.

PR

Kako ćete se vi grejati ove zime?

Komentari: 5

Prema poslednjim podacima, grejanje na klima uređaje i TA peći biće najjeftinije ove grejne sezone.