Pitajte astrologa

Vesti

Premium funkcije Google Eartha su besplatne za sve

Komentari: 6

Iako Google Earth radi dobar posao za svakodnevne "vituelne putnike oko sveta", poznato je da već godinama postoji i premium verzija aplikacije nazvana Google Earth Pro.

 IE Dev Chat / Twitter

Vesti

Microsoft: Spartan će podržavati ekstenzije

Komentari: 19

Microsoftov Internet Explorer tim nam je pružio još neke detalje o novom pregledaču koji će se naći u Windows 10 operativnom sistemu.

Beta/AP

Vesti

Facebook i ti - "ugovor sa đavolom"

Komentari: 48

Korisnici Facebooka moraće da stave na raspolaganje još više ličnih podataka. To se može prihvati ili prestati da se koristi ta mreža. Sve je jasnije da je korišćenje Facebooka „ugovor sa đavolom“, smatra Matijas fon Hajn.

Vesti

MediaTek ima 64-bitni pravi osmojezgarni čipset

Komentari: 23

Već su se mogle čuti informacije kako kompanija MediaTek planira proboj na tržište SAD, a oni su sada najavili novi čipset koji nosi naziv MT6753, koji bi trebalo da im pomogne da se probiju na mnogo novih tržišta.

kickstarter.com

Gejming

Svi žele ruski rulet sa mačkama koje eksplodiraju

Komentari: 10

Exploding Kittens, igra inspirisana ruskim ruletom, na Kickstarteru je prikupila neverovatnih 4,8 miliona dolara, i time drastično premašila početni cilj od 10.000 $.

Obrazovanje

U budućnosti sve prelazi u video-formu

Komentari: 1

Više od polovine sadržaja ćemo konzumirati u formi video-materijala, najavili su iz Ericsson ConsumerLab u svojoj godišnjoj studiji koju su nedavno objavili.