Kakvog je kroja vaša haljina za plažu?

Ove sezone ističu se modeli koji prate figuru, kao i oni šireg kroja. Dizajnirani su od laganih i prijatnih materijala.

Izvor: B92

Petak, 25.07.2014.

15:37

Default images

Lepršave haljine na plaži uvek mame poglede, a i dizajneri se uvek potrude da im daju atraktivniju notu kombinovanjem stilova i krojeva. Ove sezone ističu se modeli koji prate figuru, kao i oni šireg kroja. Dizajnirani su od laganih i prijatnih materijala, tako da su savršen izbor za celo leto.

Moderne su haljine bebi-dol kroja, kratke i sečene ispod grudi, sa širim ili tanjim bretelama. U trendu su i modeli koji podsećaju na tunike, ravnog kroja, kao i široki i lepršavi, dizajnirani od providnih i prošaranih materijala. Za nešto romantičnije dame, tu su haljine sa karnerima i sitnim naborima, sa spuštenim rukavima u kojima su otkrivena ramena.

Nezaobilazni su i nešto provokativniji modeli sa dubljim dekolteom i većim izrezima, kao i one sa leptir-rukavima u indijskom stilu. Asimetrične haljine dominiraju i u kolekcijama za plažu, a aktuelni su modeli dizajnirani u slojevima sa upečatljivim dezenom ili printom.

Izvor: novosti
Foto: Haley Howard/flickr.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: