Ostala uz njega uprkos sumnji da je bio sa transseksualkom

Tejlor Lijan Čendler, rođena kao muškarac, nedavno je šokirala javnost tvrdeći da se zabavljala sa američkim olimpijcem Majklom Felpsom. Međutim, čini se da njegovu devojku to nije nimalo uznemirilo...

Izvor: B92

Petak, 28.11.2014.

10:45

Default images

Kako četrdesetjednogodišnja Čendler navodi, njena veza sa Felpsom otpočela je krajem septembra, nakon što je poznati plivač suspendovan zbog sumnje da je bio dopingovan.

Nakon što je u oktobru uhapšen zbog vožnje u pijanom stanju i upućen na rehabilitaciju, Čendler je u jednom mejlu odlučila da mu ispriča sve u vezi svoje prošlosti. Međutim, Felps nikada nije odgovorio na mejl.

“Nikad ga nisam lagala”, insistirala je Čendler. “Bili smo zajedno tako kratko, jednostavno nije bilo prilike da mu kažem nešto više o svom životu”.

Ali, čini se da je, uprkos skandalu, Felpsova dugogodišnja veza s lepoticom Nikol Džonson i dalje skladna i jaka. Nikol je pre par dana, ne obazirući se na glasine, postavila njihovu zajedničku sliku na Instagram profil. Nasmejani par bio je na ljubavnom sastanku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: