"U suprugu se nisam zaljubio na prvi pogled"

Poznati pevač Džon Ledžend otkrio je da se nije na prvi pogled zaljubio u svoju sadašnju suprugu, manekenku Krisi Tejgen.

Izvor: B92

Sreda, 26.11.2014.

09:28

Default images

Obzirom da je suprug jedne od najpoznatijih manekenki na svetu, ovaj magazin je želeo da zna da li je njihova ljubav bila na prvi pogled.

"Ne, nisam se odmah zaljubio“, rekao je Džon Ledžend za "L.A. Confidental".

"Dosta sam bio obazriv po tom pitanju. Kada sam ugledao Krisi nisam pomislio ovo je žena koju ću da oženim. Morao sam da sazrim u tom osećaju. Tek kroz nekoliko godina bio sam sposoban da nas vidim zajedno do kraja života“, dodao je on.

Krisi i Džon upoznali su se 2007. godine na setu snimanja njegovog spota za pesmu "Stereo“, a venčali su se u septembru 2013. godine. Nakon što je nedavnu pesmu "All of Me“ posvetio svojoj supruzi slobodno možemo da kažemo da je sada sigurno sazreo u svom osećanju. Šta vi mislite, da li je važno da vam se neko dopadne na prvi pogled?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: