O ovoj haljini će se pričati: Dekolte za koji je potrebna hrabrost

Najpoznatija starleta na svetu Kim Kardašijan proslavila je svoj 34. rođendan u krugu supruga i porodice, a stajlingom prisutne ostavila bez daha.

Izvor: B92

Nedelja, 26.10.2014.

09:53

Default images

Kim, koja je sa porodicom i prijateljima rođendan proslavila u klubu Tao u Las Vegasu, ponela je izazovnu belu haljinu kreatora Aleksandra Votjera koje je uparila sa Živanši cipelama.

Kiki and Koko

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Uz belu haljinu Kim je ponela i preplanuli ten koji je dobila na Havajima samo dan pre slavlja. Naime, nju je suprug Kanje Vest iznenadio putovanjem za rođendan.

"Ja sam sa nekim ko čini da se osećam seksi i samopouzdano svakog dana i još imamo ćerku koja je preslatka i predivna“, rekla je nedavno Kim u intervjuu za "Dejli Telegraf“.

Last nights look- Alexandre Vauthier dress, Givenchy heels. Glam- Make up @makeupbymario Hair @jenatkinhair

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Verovali ili ne, šesnaestomesečna Nort Vest uspela je svoju mamu da nauči važnim stvarima.

"Nort me je naučila da cenim prave vrednosti u životu kao što je provođenje vremena s porodicom, stvaranje uspomena. Nije mi prioritet da budem slavna već sigurnost i srećno detinjstvo moje ćerke. Naše je da ćerki obezbedimo srećno detinjstvo", zaključila je Kim.

❤️

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: