Bivši je ne zaboravlja: "Njena zadnjica je umetničko delo"

Poznati reper Pi Didi nije krio svoje oduševljenje spotom za pesmu "Booty" svoje bivše devojke Dženifer Lopez.

Izvor: B92

Sreda, 01.10.2014.

12:59

Default images

Tokom intervjua koji je dao za "Access Hollywood Live“ četrdesetčetvorogodišnjeg repera su pitali kako mu se dopao provokativni spot njegove bivše devojke Dženifer Lopez u kom je u prvom planu njena pozadina po kojoj je daleko poznata.

"O moj Boze, toliko sam srećan jer u svojoj prošlosti imama tako sjajnu ženu. Ona je jedna od najneverovatnijih žena koje sam ikada sreo. Pokaži im Džej Lo, bravo devojko“, rekao je oduševljeni reper.

A kada je reč o zadnjici poznate pevačice Pi Didi je rekao:

"Njena zadnjica je umetničko delo. To je nešto što će ostati zapisano u istoriji siguran sam, ali takođe i njen talenat i energija. Ona je žena koja nikada ne odustaje. Ona je moja odlična prijateljica i uvek će to i biti“, rekao je on.

Kada su ga pitali da li zadnjica Kim Kardašijan može da se uporedi sa pozadinom slavne Džej Lo, reper je bio odlučan:

"Nema šanse! Nije da ne poštujem Kanjea Vesta i Kim, ali ono što Džej Lo poseduje je nešto zaista specijalno“, rekao je reper.

Inače, svaki put kada u javnosti govore jedno o drugom, bivši par, Džej Lo i Pi Didi uvek imaju lepe reči jedno o drugom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: