"Srećna sam što mogu da spavam s kim god poželim"

Model i zvezda spota "Blurred Lines" Emili Ratajkovski kaže da se smatra veoma srećnom zato što može da spava s kim god poželi.

Izvor: B92

Sreda, 01.10.2014.

09:56

Default images

Slike Emili Ratajkovski, koja je i glumica u usponu, krase naslovnu stranu magazina "Kosmopolitan", a u intervjuu ona kaže da je prava srećnica zato što može da "obuče šta god poželi, spava s kim god hoće, igra kako joj je po volji, a da i dalje bude feministkinja".

Dvadesettrogodišnja Emili, koja će glumiti u filmu "We Are Your Friends" u društvu Zaka Efrona i Džona Berntala, intervju je začinila provokativnim fotografijama, posebno naslovnicom.

Video-spot za pesmu "Blurred Lines" učinio je Emili svetski poznatom. Ipak, ona je za julski magazin GQ izjavila da joj je rečenica iz pesme "the hottest bitch in this place" više nego odvratna.

"Da mi neko u klubu priđe i izjavi to, sakrila bih se u WC“, rekla je Emili.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

81 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: