Tek je započela karijeru, a već je nemoguće raditi s njom

Mlada pevačica Arijana Grande koja je tek započela karijeru već je dobila epitet dive. Osim što se priča da je sa njom nemoguće raditi, jedna novinarka je otkrila svoje neprijatno iskustvo s njom.

Izvor: B92

Ponedeljak, 15.09.2014.

10:19

Default images

Nakon što je jedan australijski fotograf optužio dvadesetjednogodišnju pevačicu da je prekinula snimanje jer je bila nezadovoljna odećom i fotografijama, glasine o njoj ne jenjavaju.

Naime, poznata novinarka Đulijana Rančić je mladu Arijanu optužila za neprofesionalno ponašanje.

"Možda ona želi da je doživljavamo kao mladu Maraju Keri. Sećam se, na dodeli nagrada je došla do kamere. Ja obično stojim sa leve strane kamere jer mi je to lepša strana, za tu poziciju sam se borila 13 godina. I onda je došla mala Arijana, zabila mi lakat u rebro i izgurala se na moju stranu. Morala sam da stanem na svoju ružniju stranu“, ispričala je Đulijana dodajući da se premišljala da li da uopšte urade intervju.

Đulijana priznaje da bi zbog neke veće zvezde žrtvovala lepšu stranu kamere, ali ovoga puta to nije želela.

"Da mi je to uradila Maraja, stala bih na bilo koju stranu, bilo šta samo da mi da intervju. Ipak, kada si nov i mlad u poslu moraš raditi ono šta se od tebe traži i pokušati da stekneš dobru reputaciju“, zaključila je Đulijana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: