Besna nakon susreta sa Majli Sajrus

Problematična pevačica Majli Sjrus koja pažnju medija mami svojim skandaloznim ponašanjem, je ovog puta zaista bez razloga svojim gestom izazvala mnogo buke.

Izvor: B92

Sreda, 27.08.2014.

12:34

Default images

Mlada pevačica željna medijske pažnje smatrajući da su skandali, odnosno neprimereno ponašanje put kojim će osigurati slavu, je ovog puta na dodeli MTV VMA nagrada zagrlila svoju stariju koleginicu Dženifer Lopez koja je nakon toga nemajući snage da joj u lice kaže šta zaista misli o njoj jednim pogledom sve rekla.

Naime, Majli je zagrlila Dženifer u bekstejdžu, ali je Dženifer nakon što se rastala od mlađe koleginice prezrivo pogledala preko ramena kao da joj je bilo krivo što je uopšte dopustila da je Majli zagrli.

Možda je Džej Lo promenila mišljenje o Majli jer je ranije u intervjuima branila rekavši kako je Majli umetnica i kako ima pravo da se izrazi kako god ona želi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: