Evo u čemu je tajna lepote Džesike Albe

Holivudska glumica Džesika Alba kaže da je lepa žena samo ona koja ima puno samopouzdanja i koja život gleda kroz ružičaste naočare.

Izvor: B92

Nedelja, 20.04.2014.

14:45

Default images

Najpoželjnija glumica na svetu, koja je nedavno šokirala javnost izjavom da i ona ima celulit i bubuljice veruje da su srećne žene one koje vode zdrav i balansiran život.

Džesika je čak i onima manje sigurnim u sebe dala koristan savet, a to je da se klone negativih ljudi i stvari.

"Pokušajte da se fokusirate na lepe i radosne stvari i ljudi. Bilo da je to vreme koje ste proveli sa dragom osobom, neki odmor s partnerom, nego čarobno putovanje. Ukoliko želite da se promenite, morate da shvatite da je sve do vas. Vi morate da donesete neke odluke, da postavite te ciljeve i da ih postignete. Tada je bitno da se koncentrišete na veš dobre osobine jer lepota dolazi iznutra“, rekla je za sajt Aufeminine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: