Otac Lane del Rej uvredio mladu pevačicu

I ako ste mislili da vas vaši roditelji sramote na društvenim mrežama, otac pevačice Lane del Rej je bez razloga uvredio njenu koleginicu jer verovatno smatra da joj je ona glavna suparnica i pretnja.

Izvor: B92

Petak, 18.04.2014.

18:52

Default images

Otac pevačice Lane del Rej, internet milioner i producent Rob Grant, je na svom profilu na Tviteru napisao uvredljivi komentar za mladu tinejdž zvezdu Lorde koju verovatno posmatra kao muzičku pretnju svojoj ćerki.

Njegov neumesan komentar usledio je kada mu je jedan prijatelj napisao da će najnoviji album Lane del Rej u ljudima izazvati zavisnost. Rob je na ovu konstataciju odgovorio : “Sigurno veću zavisnost od albuma “Pure Heroine”, time aludirajući na debitanski album novozelanđanke Lorde.

Mnogi su ovaj komentar osudili smatrajući da vređanjem drugih umetnika, otac Lane del Rej pokušava da veliča svoju ćerku.

Rob je mnogo uložio u Laninu karijeru, pa čini sve kako bi povećao Laninu nespornu popularnost.

Lana del Rej se konačno vraća na velika vrata najavljujući svoj novi album, ali i najnoviji singl “West Cost”. Foto: Beta/AP; twitter.com/LanaDelRey/media

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: