"Bio mi je srodna duša, ali mi je slomio srce"

Nekadašnja televizijska zvezda Tori Speling prvi put je javno progovorila o tome kako se oseća nakon što je saznala za suprugove afere.

Izvor: B92

Četvrtak, 17.04.2014.

09:48

Default images

Časopis “UsWeekly” krajem prošle godine otkrio je da je Din Mekdermot s kojim je Tori u braku sedam godina zapravo zavisnik od seksa, te obelodanio njegove česte afere.

“Bio je moja srodna duša, ali mi je slomio srce. To te natera da prestaneš da veruješ u sve što je bilo u vašoj vezi”, rekla je Tori, koja je za veoma kratko vreme izgubila veliki broj kilograma.

Majka četvoro dece svoje probleme u braku izneće u rijaliti emisiji “True Tori” koja uskoro počinje s prikazivanjem.

Do tada, njeni prijatelji apeluju na nju da podhitno popravi liniju budući da je izgubila drastičan broj kilograma. Kako Tori sada izgleda možete pogledati ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: