Koja poznata ličnost je prva posetila bebu Kim Kardašijan?

Sigurno biste pomislili na članove porodice Kardašijan? Džej Zija i Bijonse? Hm, ne... Verovali ili ne, bebu je prvi video Stiv Voznijak, jedan od osnivača kompanije “Epl”...

Izvor: B92

Subota, 22.06.2013.

10:10

Default images

Sudeći prema magazinu “Biznis insajder”, Kim je došla u kontakt sa Stivom i uspela da ga nagovori da poseti Kanjea, koji je nedavno nazvao sebe “Stivom Džobsom repa”, kako bi ga ohrabrio da osnuje sopstvenu tehnološku firmu.

“Video sam mnogo beba, a bebe predstavljaju ljubav između ljudi. A onda sam se još više iznenadio kada sam video na koji način Kim pokazuje ljubav Kanjeu. Samo zato što je on zainteresovan za posao sa tehnologijom, ona mu je kao rođendanski poklon dovela mene kako bismo se upoznali”, rekao je Voznijak nakon posete.

Mediji su se šalili da iako znamo šta je Kanje dobio za rođendan, nismo sigurni na koji način je Stiv iznenadio repera – da li je možda izleteo iz torte ili slično...

Inače, par je svoju bebu nazvao North Vest. Ovo ime naišlo je na kritike tviteraša, koji su ga uglavnom ismevali i već prognozirali moguće poslovne projekte za malenu Noru (kako joj je nadimak).

foto: screenshot

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: