Metju Mekonahi dramatično smršao zbog filmske uloge

Američki glumac Metju Mekonahi smršao je 17 kilograma za potrebe snimanja novog filma u kojem glumi muškarca obolelog od AIDS-a.

Izvor: B92

Ponedeljak, 19.11.2012.

22:35

Default images

Mekonahi, poznat po zavidnoj figuri, ovih dana snimljen je u neprepoznatljivom izdanju: ispijen, mršav, “senka” od čoveka, a sve to radi uloge u filmu "The Dallas Buyers Club" u kojem glumi muškarca koji boluje od AIDS-a.

“Sada se osećam dobro”, rekao je Mekonahi nakon dramatičnog gubitka težine.

"Sada verovatno imam 35 odsto manje energije", kazao je glumac. On je opisao kako je tekao proces mršavljenja i pripreme za ulogu. Kaže da je postavljao ciljeve da smrša nekoliko kilograma, pa kad je dostigao to, onda je lako skinuo još nekoliko, zatim novi cilj i novo skidanje kilograma, sve dok nije dostigao željeni cilj.

Metju je inače visok 182 cm, pa zbog visine izgleda još mršavije.

"Ono što sam otkrio tokom procesa mršavljenja je to da je moja dijeta imala više uticaja na gubitak kilograma nego samo vežbanje", rekao je glumac.

On je dodao da trenutno unosi 1.500 kalorija i radi kardio vežbe. Takođe, rekao je da će se, kada se snimanje filma završi, vratiti svojoj staroj ishrani, mada mu je sada apetit potpuno oslabio.

"Moj želudac se smanjio. Biće vrlo teško", rekao je glumac.

Mekonahi je u Nju Orlinsu gde snima film zbog kojeg je smršao. Osim njega u filmu će glumiti i Dženiger Garner i Džared Leto, a očekuje se da će film biti prikazan 2013. godine.

Izvor: Klix.ba
Foto: YouTube

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: