Napet i emotivan sastanak – saigrači molili Lenarda da se vrati

San Antonio Sparsi održali su sastanak na kojem su prisustvovali samo igrači koji su zamolili Kavaja Lenarda da se vrati u tim.

Izvor: B92

Četvrtak, 22.03.2018.

17:31

Napet i emotivan sastanak – saigrači molili Lenarda da se vrati
Photo by Thearon W. Henderson/Getty Images

Američki ESPN prenosi da su ‘Mamuze’ održale međusobni sastanak kako bi pokušali da ubede Lenarda da ponovo zaigra i pomogne im u borbi za plej-of.

Toni Parker, četvorostruki osvajač prstena, bio je "predsedavajući" na okupljanju u subotu uveče, posle pobede nad Minesotom, a ESPN prenosi da je sastanak bio "napet i emotivan s vremena na vreme".

Nekoliko igrača je govorilo, izražavajući frustraciju i zbunjenost zbog sve većeg razdora na relaciji klub-Lenard, dok je on bio odlučan u odgovorima da je imao dobar razlog da pauzira, a to je povreda kvadricepsa desne noge.

MVP finala 2014. i najbolji defanzivni igrač lige odigrao je samo 9 utakmica ove sezone, dok na leto ima opciju da potpiše produžetak saradnje sa Sparsima vredne 200 miliona dolara, odnosno da 2019. postane slobodan agent.

On je pre nekoliko nedelja oduševio stručni štab tokom vežbi 3 na 3 i 4 na 4, očekivao se njegov povratak u četvrtak, ali se nije obistinio.

Posle godina dominacije i boravka na vrhu zapande konferencije, Sparsi su do nedavno bili van osam najboljih i van pozicija koje vode u plej-of.

Sada su šesti sa 42 pobedom i 30 poraza, ali su slabiji rezultati mnoge navijače naterali da još više žale za zvezdom ekipe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: