'Gazprom' uz Zvezdu do 2020. godine

Crvena zvezda produžila je ugovor sa ruskim naftnim gigantom 'Gazprom neft' do 2020. godine.

Izvor:

Četvrtak, 22.02.2018.

16:07

'Gazprom' uz Zvezdu do 2020. godine
crvenazvezdafk.com

"Ono što je najavio generalni direktor ruske kompanije Aleksandar Djukov prilikom svoje posete našem klubu u oktobru prošle godine, sada je realizovano. Posle svečanog otvaranja kupole Hrama Svetog Save, na kojoj je izradu mozaika takođe finansirao ruski gigant, održan je sastanak rukovodstva 'Gasprom neft' i našeg kluba, na kome je ozvaničen nastavak saradnje do 2020. godine", navodi se na zvaničnom sajtu kluba.

Ugovor su potpisali predsednik Upravnog odbora, generalni direktor JAD „Gasprom kompanije Aleksandar Djukov i predsednik FK Crvena zvezda Svetozar Mijailović, u prisustvu generalnog direktora Naftne industrije Srbije Kirila Tjurdenjeva, generalnog direktora crveno-belih Zvezdana Terzića i ministra energetikeu Vladi Republike Srbije Aleksandra Antića.

"Mi podržavamo klub već mnogo godina, a takođe aktivno doprinosimo vaspitanju mladih talenata za srpski fudbal. FK Crvena zvezda daje odlične sportske rezultate, kako u nacionalnom prvenstvu, tako i na evropskoj sceni. Sklapanje novog sporazuma je sasvim logičan nastavak naše saradnje sa klubom", izjavio je Djukov.

Predsednik Mijailović se zahvalio kompaniji 'Gazprom neft' za poverenje koje ona nastavlja da ukazuje klubu.

"Iza nas je osam godina uspešnog rada, a sada smo obezbedili i punih deset godina saradnje. Kompanija je bila zajedno sa klubom u za njega najteža vremena i sada je sa nama, kada se u punom sjaju vraćamo na evropsku arenu. Verujem da će naša saradnja, kao i ranije, jačati iz godine u godinu i mi ćemo nastaviti zajedno da radimo na realizaciji mnogobrojnih projekata na obostranu korist. Ovo je odlična vest ne samo za našu višemilionsku armiju navijača, već i za srpski sport u celini".

FInansijski detalji produžetka saradnje nisu saopštenije, ali se još krajem prošle godine spekulisalo da će doći do povećanja sponzorstva na godišnjem nivou, koje je do sada, po ugovoru iz 2015. godine, iznosilo 4.500.000 evra po sezoni, uz 'jače' bonuse.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

107 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: