Alimpijević pred Efes: Štimcu promenjena uloga...

Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević uoči gostovanja Efesu u Evroligi izjavio je da duel u Istanbulu neće imati mnogo sličnosti sa onim u Beogradu.

Izvor: B92, Tanjug

Četvrtak, 11.01.2018.

11:46

Alimpijević pred Efes: Štimcu promenjena uloga...
Starsportphoto

Zvezda je pre mesec dana u hali "Aleksandar Nikolić" savladala Efes sa 100:81, u jednom od najboljih izdanja crveno-belih.

"Dosta promenjenih uloga u odnosu na prvu utakmicu. Prvo što je uočljivo je da igramo ponovo u protiv njih u kratkom vremenskom periodu zbog promene rasporeda takmičenja u drugom delu Evrolige. Oni su promenili trenera, ali i uloge Lida i Štimca, a tu je odlazak jednog i dolazak drugog igraca. Zato ne mislim da će ova utakmica po bilo cemu biti slična onoj koju smo odigrali u Beogradu", izjavio je trener Crvene zvezde za klupski sajt ponovivši da njegov tim očekuje težak raspored u nastavku sezone, a prvi naredni izazov posle Efesa je Cedevita u ABA ligi.

Zvezdin prvotimac Džejms Feldin saglasio se sa trenerom da je Efes sada potpuno drugačiji, ali da njegov tim spremno i pun samopouzdanja ulazi u novi okršaj u Evroligi.

"Idemo u Istanbul da odigramo dobru utakmicu. Imaju novog trenera, doveli su novog igrača, prekinuli su saradnju sa nekima. Moramo da budemo spremni za njihov atleticizam i drugačiju igru. Ova utakmica će biti potpuno drugačija od one u Beogradu, ali naš pristup bi trebalo da ostane isti kao na ostalim utakmicama Evrolige".

Crveno-beli zauzimaju 11. mesto sa skorom 7-9, dok je Efes poslednjeplasirani sa četiri pobede i 12 poraza.

Utakmica 17. kola Evrolige između Efesa i Crvene zvezde igra se petak od 18.30 sati u Istanbulu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: