Miler napušta crno-bele, Partizanu obeštećenje

Patrik Miler, košarkaš Partizana, mogao bi uskoro da promeni sredinu i pređe u turski Gazijantep, prenose "Večernje Novosti".

Izvor: B92

Utorak, 09.01.2018.

17:17

Miler napušta crno-bele, Partizanu obeštećenje
Getty Images

Amerikanac koji je ovog leta potpisao dvogodišnji ugovor sa crno-belima verovatno će sezonu nastaviti u TBL ligi.

Partizanu je stigla ponuda za Milera, prema kojoj bi sve tri strane bile na dobitku. Pošto je bivši igrač Bešiktaša pod ugovorom u beogradskom klubu, Gazijantep bi morao da plati za njegovo dovođenje.

Suma još nije poznata, ali je već od onoga koliko je Partizan uložio u Milera‚ pišu "Novosti". Takođe, Patriku se nudi veća plata, pa bi tako i on bio na dobitku.

Gazijantep, kao i većina turskih klubova, nalazi se u dobrom finansijkom stanju, međutim partije im ove godine nisu na zadovoljavajućem nivou.

U šampionatu su pretposlednji sa skorom od tri pobede i 11 poraza. Glavni igrač ekipe je prošlogodišnji košarkaš Makabija Viktor Rad, dok za ovaj klub na granici sa Sirijom igraju još, Šon Armand, Mark Lajons, Rolands Frimans...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

69 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: