"Ludi Srbin" o Bogdanu: On je košarkaški genije

Trener San Antonija Greg Popovič pohvalio je reprezentativca Srbije Bogdana Bogdanovića, koji je, uprkos porazu Sakramenta od Sparsa, prikazao odličnu igru.

Izvor: B92

Utorak, 09.01.2018.

13:13

Tanjug: AP Photo/Riæ Pedroncelli

Sparsi su savladali Kingse rezultatom 107:100, a Bogdanović je za 33 minuta na parketu postigao 16 poena (6-10 iz igre, 2-2 za tri, 2-2 penali), uz po 5 skokova i asistencija.

"Bogdan zaista ima visok košarkaški koeficijent inteligencije. On prirodno oseća kako treba se košarka igra. On je stvoren za nju, bilo da se radi o šutiranju, bilo da se radi o zbivanjima u prostoru oko njega", rekao je petostruki NBA šampion posle meča i dodao:

"Bogdanović je odličan atleta, ali je pre svega fantastičan košarkaš. Ne plaši njega NBA liga, jer je već igrao na velikim utakmicama. Ne morate da igrate u NBA, da biste učestvovali u velikim mečevima, ima toga širom planete", zaključio je Popovič.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

67 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: