Inzagi: Potreban nam je sjajan Lacio

Trener Lacija Simone Inzagi rekao je pred meč sa Atalantom da će za dobar rezultat u Bergamu biti potrebna sjajna partija njegovog tima.

Izvor: B92

Nedelja, 17.12.2017.

11:15

Inzagi: Potreban nam je sjajan Lacio
Getty Images

"Već sam rekao mojim momcima – biće nam potreban sjajan Lacio na ovom meču", rekao je Inzagi.

"Nebesko plavi" gostuju Atalanti u nedelju od 20.45 u 17. kolu Serije A.

"Atalanta igra veoma dobro, ispustili su nekoliko bodova zbog igranja u Ligi Evrope, ali poštujem trenera Gasperinija, on je čovek sa kojim možete dobro da pričate o fudbalu. Očekujem fizički jač meč, mnogi timovi su se mučili u Bergamu", kazao je Inzagi.

Kako je Ćiro Imobile suspendovan i Luis Nani povređen, od Kaiseda se očekuje da bude u špicu.

"Imam veliku veru u Kaiseda, da Imobile i Alberto ne igraju odlično, verovatno bi dobio više prostora. On je veoma skroman i uvek je spreman da igra kada dobije priliku", rekao je Inzagi.

U startnih 11 očekuje se da bude srpski fudbaler Sergej Milinković-Savić. Lacio je peti sa 32 boda, dok je Atalanta osma sa devet manje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: